Wellnesscenter Wu Wei zet ‘the art of wellbeing’ online via Kivalo

Kortrijk heeft een eigen oase van rust – en deze plek staat bekend als ‘Wu Wei’. Wellness center, hotel en eventlocatie in elkaar: onder dit dak vindt elk type groep de rust en het plezier waar ze naar op zoek zijn. De sleutelwoorden zijn: nieuwe dingen ontdekken, ontspannen en genieten – allemaal binnen het mantra ‘de kunst van het niets doen’.

Image
Image

En dit mantra trekken ze door via de integratie van het gebruiksvriendelijke cadeaubonplatform van Kivalo in hun businessmodel. Via ons systeem verkopen zij nu ook online hun aanbod; je kan bons kopen voor arrangementen allerlei – of een vrij bedrag spenderen. Zo geven ze hun cliënteel nu ook de kans om online een dagje rust te bestellen. Wij contacteerden hen en vroegen uitbater Jo naar zijn ervaringen met Kivalo.

“Kivalo zorgt voor extra gemak en rust in de hele flow, zodat ook wij ‘zen’ kunnen zijn”

Image

We vroegen Jo naar het, in zijn mening, grootste voordeel van de integratie van het cadeaubonsysteem van Kivalo. Niet geheel onverwacht voor een uitbater van een complex dat rond rust en welzijn draait, verwees hij meteen naar het gebruiksgemak doorheen de volledige flow.

“Het hele verhaal verloopt van A-Z online. We moeten niets meer verzenden, betalingen gebeuren vlot én veilig op digitale wijze. Dat zorgt voor een mindere workload intern – maar ook voor een snellere afhandeling: de klant hoeft het huis niet uit voor zijn/haar cadeaubon, maar heeft deze enkele minuten later al in zijn/haar mailbox. Bovendien verloopt de uitbetaling altijd vlot en bijzonder correct.”

“Met Kivalo spelen we snel en eenvoudig in op een snelgroeiende trend – en boeken we meer succes”

Image

“Wanneer je wil blijven bestaan, moet je durven evolueren en groeien”, vertelt Jo wanneer we hem vragen naar de reden om te kiezen voor Kivalo. “We merkten al langer op dat online cadeaubonnen steeds belangrijker werden om een bepaalde omzet te halen. En zeker in de wellness-sector is het ontzettend belangrijk om hierin te volgen. Dus dat deden we, door te kiezen voor Kivalo. En daar zijn we zeer tevreden van!”

Meer weten over ook hoe jouw organisatie zich kan aansluiten?

Wil je net zoals Wu Wei ook beginnen met de verkoop van online cadeaubonnen voor jouw organisatie? Dat kan! Registreer je op de website – en dan doen wij de rest. Enneuh… welkom!

Interesse in Kivalo?

Aarzel niet om ons te contacteren. We staan open voor alle vragen.
Image