Toegankelijkheids verklaring

Kivalo streeft ernaar om haar websites toegankelijk te maken, overeenkomstig met het Vlaams bestuursdecreet. Deze toegankelijksverklaring is van toepassing op www.kivalo.be en haar deelwebsites.

Nalevingsstatus

Deze website voldoet gedeeltelijk aan de Web Content Accessibility Guidelines, omdat niet aan de onderstaande eisen is voldaan.

Niet-tekstuele content

We letten er op om altijd relevante alternatieve teksten bij beelden te voorzien. Bij een aantal afbeeldingen kan de alternatieve tekst nog duidelijker omschreven worden.

Contrast

Het contrast op sommige elementen is een kleur met witte tekst. Dit contrast zou nog duidelijker kunnen.

Beperkingen en alternatieven

Alle exports die de gebruiker nodig heeft zijn toegankelijk via het dashboard waarop de gebruiker inlogt. Als er toch documenten nodig zijn die je niet kan terugvinden kan je een mail sturen naar support@kivalo.be.

Als u bij het bezoek aan de website of admin paneel ontoegankelijke informatie (pdf, afbeeldingen ...) of webpagina's aantreft, laat het ons dan zeker weten.

Niet-toegankelijke inhoud

Wij proberen alle informatie beschikbaar te maken voor de gebruiker die hij nodig heeft. Heb je nog extra informatie nodig, of mist u informatie? Aarzel dan niet om dit te melden. U kan altijd informatie opvragen, onderaan deze pagina kan u de contactgegevens terugvinden.

We maken alle informatie beschikbaar voor de juiste doelgroep. We onderscheiden 3 verschillende gebruikers.

  1. De gemeente/stad of handelaar die cadeaubonnen verkoopt. Zij beschikken over alle informatie die ze nodig hebben om een goede werking te verzekeren.

  2. De handelaar onder de gemeente/stad. De handelaar beschikt over alle informatie die hij nodig heeft om zijn cadeaubonnen te verwerken.

  3. De consument die een cadeaubon aankoopt. Zij kunnen het bedrag opvragen en de geldigheid van de cadeaubon. Zij kunnen ook opnieuw de cadeaubon die werd aangekocht opvragen.

Audit over toegankelijkheid

De toegankelijkheid van onze website  wordt regelmatig gecontroleerd via een Accessibility check die de FOD BOSA heeft ontwikkeld.

Het gaat om een tool die u kunt installeren in de bladwijzerbalk van uw internetbrowser en die op basis van een aantal tests een rapport aanmaakt over de toegankelijkheid van de webpagina die u bezoekt.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 18/05/2021.
De toegankelijkheidsverklaring is voor het laatst herzien op 18/05/2021.

Feedback en contactgegevens

Ondervind je een probleem met deze website, meld dit dan via het contacformulier of geef dit dan aan onze support door per e-mail support@kivalo.be en geef hierbij de locatie (link) naar de webpagina door waar je het probleem bent tegengekomen.
Problemen tijdens het gebruik van onze applicatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 03 609 57 33.

Handhavingsprocedure

Niet tevreden met het antwoord van de toegankelijkheidsambtenaar op je kennisgevingen of verzoeken die overeenkomstig artikel 7, lid 1, onder b), van de Richtlijn zijn verstuurd? Neem dan contact op met de bevoegde persoon (info@kivalo.be).

Interesse in Kivalo?

Aarzel niet om ons te contacteren. We staan open voor alle vragen.
Image