Hoe ziet het cadeaubonnensysteem eruit?

Kivalo is een totaaloplossing voor het beheren en verkopen van jouw cadeaubonnen. Met het Kivalo cadeaubonnensysteem kan jij in slechts 15 minuten jouw eigen cadeaubonnen shop opzetten. Zo start je vandaag nog met het verkopen van jouw eigen cadeaubonnen.
Image
Image

Dashboard

Je krijgt een handig dashboard waarbij je een overzicht krijgt van al jouw online verkochte cadeaubonnen. Hier krijg je direct ook een overzicht van alle geldige, gevalideerde en vervallen bonnen.
Image

Beheer jouw bonnen

Jij krijgt de volledige controle over jouw verkochte bonnen. In de zaak een bon aanmaken? Dat kan! Je kan lokaal in jouw zaak zoveel bonnen aanmaken als je wil. Na het aanmaken kan je ze ook direct printen op A4. Wil je de bon digitaal versturen? Dan kan je de bon automatisch verzenden als PDF naar de klant. Wil je een bon verlengen? Geen probleem, met enkele klikken heeft de bon een nieuwe vervaldatum.
Image

Stel jouw eigen shop in!

Je kan in jouw cadeaubonnensysteem eenvoudig jouw eigen cadeaubon opmaken. Je kan zelf de opmaak kiezen. Wens je bonnen te verkopen van 10, 20, en of 50 euro? Dan selecteer je dit eenvoudig in de module. Wens je een bedrag door te rekenen aan de consument? Dan stel je dit gemakkelijk in!
Image

Zet jouw eigen campagnes en promoties op!

Doe jij een zomeractie en geeft je 20% korting op een bon? Top! Dan kan je dit gemakkelijk instellen met de promotiemodule. Maak jouw eigen promoties! Zo kan je eenvoudig acties doen en nog meer cadeaubonnen verkopen!

Hoe ziet zo een bon er uit?

Je kan de bon zelf opmaken naar jouw huisstijl, Hier kan je een voorbeeld vinden hoe deze bon er dan kan uitzien. De afbeelding bovenaan op de bon kan je zelf opladen! De verschillende kleuren stel je gemakkelijk in via jouw profiel.

Ik wens meer informatie.

Klaar om je eigen cadeaubonnen te verkopen?

Ik ben overtuigd!
Ik wil starten met Kivalo!